PRODUKTER

AbsoDry Portable 450

Väggmodell även för rörliga applikationer! 

AbsoDry Portable 450s stora fördel är att man kan ha den i utrymmen som ”rör på sig”. Antingen genom väggmontering eller hängandes fritt i en krok. Husvagn, husbil, båt, och bil är sådana områden där den kan vara speciellt användbar. Den passar också utmärkt hemma i klädgarderober eller andra utrymmen där man inte kan eller vill placera en fuktslukare på golvet p.g.a. vältrisk eller i ett utrymme där det inte finns någon yta att ställa den på.

Kristallerna suger åt sig överflödig fukt. Vid ungefär 45% luftfuktighet (lämplig för hälsa och egendom) avstannar fuktupptagningen automatiskt.Vid ökande luftfuktighet aktiveras den automatiskt igen. Helt utan elektricitet. När kristallerna har förbrukats tömmes behållaren i t.ex. toaletten. Påsen kastas i soporna. Ladda på nytt med original AbsoDry Refill.

1 st. Refill á 450g räcker upp till 6 månader beroende på fuktighetsgrad i ett utrymme på 10 m³ och upp till 3 månader i ett utrymme på 35 m³. Undvik vätskekontakt med metall, läder och trä. Tvätta i så fall med ljummet vatten.

Innehåller: 1 fuktslukare och 1 st. refill á 450g kalciumklorid

Storlek: 205x58xH330 mm

Artikelnummer: 210N (Nature) 210G (Graphite / black)
Vikt: 850 gr.